14 de set. 2011

ESPETEGAFOC compta amb la presència del Ball de Diables de Ribes i l'actuació del grup ribetà Bugies.

L'Espetegafoc és un espectacle pirotècnic que recorre any rera any els carrers més emblemàtics de Sitges. Des de 2010 està dins la Nit del Foc, que se celebra el 17 de Setembre dins dels actes de Sta Tecla. El protagonitzen vint personatges que representen tres elements: la terra, l’aire i el foc i que avancen al ritme dels timbals. Es crema tot tipus de pirotècnia: carretilles, fuets, traques, portuguesos, blancs francesos, xiuladors... i es combina amb altres elements penjats als sostres del carrers: sortidors, traques, cascades... Aquesta barreja de foc dóna lloc a un espectacle de so i color excepcional.
Aquest any l'Espategafoc compta amb la participació del Ball de Diables de Ribes, els timbalers dels Diables de Ribes-Colla Jove i els Timbalers del Ball de Diables de Ribes.
PROGRAMACiÓ:
21 H.CERCAVILA ESPETEGAFOC pel Casc Antic, recorregut: Ajuntament, Baluard, Raco de la Calma, Sant Joan, Davallada,Barcelona,Aigua,Sant Domenech, Major i plaça Ajuntament.22 H. Aprox. MOSTRA D'ENCESES plaça Ajuntament, colles participants Diables Colla Vella, Diables Colla Jove, Diables Agrupació, Drac i Àliga de Sitges, Colles convidades: Diables de Torredembarra, Diables de Sant Pere de Ribes i Viagrot de Cubelles. Dues enceses per colla.En acabar CORREFOC, 22.30 H Aprox. al passeig de la Ribera, entre el Greco i el Picnic.
Fi de festa amb música de SOMA CLUB, Bugies i DJ al passeig de la Ribera.
No t'ho perdis !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada