5 d’abr. 2011

La festa del Punt Jove, tot un èxit!


El passat dissabte 2 d'abril va tenir lloc la festa d'aniversari del Punt Jove de les Roquetes.
La batucada tymbasound obria la celebració a la Plaça Llobregat a les 18:00 de la tarda. Amb la seva música ens vam acostar cap al Punt Jove, on tothom que hi va voler va poder entrar a coneixe'l i informar-se dels serveis que allà s'hi ofereixen.




Posteriorment, la Colla de Castellers de Les Roquetes va fer una exhibició i, per acabar, tothom es va dirigir a la sala Sol del Centre Cívic on van tenir lloc tres actuacions.
La primera, a càrrec del grup de teatre "Teatreros", ens va traslladar a tots a situacions quotidianes i problemàtiques del dia a dia, des d'una perspectiva humorística i enfocada a tots els públics.

A continuació, el mag Indi va ser l'encarregat d'amenitzar l'estona amb els seus trucs de màgia, que van deixar bocabadats a tots els espectadors. Un cop més, va fer participar a tot el públic i va repetir l'èxit ja aconseguit el passat 18 de febrer amb el seu espectacle "Un viatge màgic" a Ribes.


El grup "A nuestro aire", va concloure la festa amb un conjunt de cançons del seu repertori i va deixar al públic amb ganes de més.

Des dels Serveis de Joventut de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes, volem agraïr a tots els participants la seva col·laboració i a tots els que vau venir, per fer de dissabte 2 d'abril, una gran festa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada